Què és?

ElPetitViatge consisteix en una travessa realitzada del 23 de novembre de 2013 al 6 de desembre de 2013 on vaig caminar des de Barcelona fins a Portbou pels camins de costa, de la costa del Maresme i sobretot de la Costa Brava.

Per mi, com per moltíssima gent que tinc molt a  prop, la Costa Brava és un lloc a on hem i continuem gaudint de dies familiars, de revetlles engrescadores com la de Sant Joan entre altres, d’amors que venen, marxen o es queden per sempre, de dies de descans merescuts (o no tant merescuts), pràctica d’esport, de lleure, d’aficions així com de cultura i conreu d’amistats... En definitiva és un lloc molt viu en els nostres éssers.

Us recordeu de quantes coses importants aquest territori tant singular ha estat testimoni a les nostres vides? De la meva moltes així doncs l'he volgut conèixer íntegrament. Crec que caminant-la en la seva totalitat m'he apropat una mica a aquest objectiu. Per un altre cantó, recorre-la al principi de l’hivern m'ha permès conèixer una natura fascinant, en alguns casos salvatge, així com apropar-me a la gent que hi viu tot l’any que són aquells que al cap i a la fi la cuiden i millor la coneixen.  

Aquesta web és un petit exercici poètic i visual amb informació del viatge per compartir. He creat un article per dia recorregut (o etapa). Dintre de cada article trobarem un poema o fragment de poesia catalana amb tres fotos fetes amb el mòbil del mateix dia. La poesia i les fotos simbolitzen aquell dia, tant sols això... A sota de la tercera un enllaç amb tota la informació tècnica de l'etapa per recorre-la a peu.

Tothom que vulgui aportar informació interessant d’aquestes terres ho pot fer. Tant sols haurà d’escollir de la plana principal el millor dia a on deixar el seu comentari i escriure-ho. També et convidaria que facis servir el hastag #elpetitviatge per qualsevol referència que vulguis aportar d’aquest viatge a través de les xarxes socials.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada